За нас

Тук може да научите повече за нас, нашият работен процес и програмите, с които работим. 

Бихте искали да работим заедно по създаването на Вашия уебсайт или онлайн магазин? Свържете се с нас чрез страница „Контакти“!

За нас

Нашата история

Нашето професионално развитие в областта на разработка и дизайн на уебсайтове започна през 2020 година.

Оттогава изработваме, ремонтираме и поддържаме уебсайтовете на множество доволни клиенти в различни индустрии – от услуги до търговия.

Работим с внимание към детайла и отделяме необходимото време на специфичните нужди и търсения на всеки клиент, така че да постигнем възможно най-добрия и удволетворяващ резултат.

Как би изглеждала съвместната ни работа?

Нашият работен процес

Ние ще бъдем насреща да Ви разясним от какво се нуждаете, за да имате работещ уебсайт/ онлайн магазин, и ще Ви съдействаме по време на всяка една стъпка от процеса .

С какво работим?

Софтуер/ програми

Работим с WordPress – една от най-използваните системи за изграждане на уебсайтове, на която са изработени над 40 милиона уебсайта по целия свят. За онлайн магазин използваме системата WooCommerce, която работи с WordPress.

Използваме комбинация от съвременен билдър и лека и бърза тема, за да създадем уебсайт, който отговаря на съвременните стандарти за дизайн, бързина на зареждане и оптимизация за търсачки.

Въпроси, които често получаваме

ЧЗВ

Тук може да видите отговорите на някои от въпросите, които най-често получаваме. Ако имате други въпроси, не се колебайте да се свържете с нас чрез формата на страница „Контакти“!

Въпреки достъпността и популярността на страниците в социалните мрежи, уебсайтовете не са отживелица.

Чудите ли се как може да Ви помогне да имате уебсайт – независимо от бранша на Вашия бизнес?

Статистика сочи, че повече от 2.4 милиарда души използват интернет всеки ден, а през последните 12 месеца около 90% от тях са намерили нужна информация и услуга, или са закупили нещо онлайн.

Уебсайтът е Вашата дигитална визитка, чрез която потенциални клиенти могат да достигнат до Вас, да се запознаят с това, което предлагате, и да Ви изберат пред друг, предлагащ подобни стоки или услуги.

Трябва да имате предвид и впечатлението и чувството за доверие, които един добър уебсайт могат да създадат у клиентите за Вас и Вашия бизнес. Един професионално направен уебсайт показва Вашето отношение не само към това, с което се занимавате, но и към Вашите клиенти.

Не е труднодостъпно и скъпо да имаш уебсайт. Ще се радваме да Ви помогнем с изработката на такъв. Не се колебайте да се свържете с нас чрез формата на страница „Контакти“!

Цената, която ще Ви предложим, е съобразена както с пазара в текущия момент, така и с индивидуалните Ви нужди откъм дизайн и функционалност.

За да изготвим максимално добра оферта, ще ни е нужна повече информация за това какво търсите и от какво имате нужда. Не се колебайте да се свържете с нас чрез формата на страница „Контакти“, за да обсъдим идеите Ви.

В последните години електронната търговия набира все по-големи мащаби.

Макар и някои платформи, които вероятно сте чували, като Shopify или Wix, да изискват ежемесечно заплащане на такса, отделно от изработката на самия уебсайт, ако сайтът Ви е на WordPress, не е нужно да плащате нищо допълнително.

Ние използваме безплатната e-commerce система WooCommerce, построена специално за WordPress, която според статистика е използвана от повече от 30% от електронните магазини. 

А кои са предимствата на WooCommerce? Това е една завършена система, която разполага с всички необходими инструменти за електронна търговия.

Освен това, WooCommerce разполага с безброй опции за външни интеграции, като например с модули за приемане на онлайн плащания, изчисляване на доставка и генериране на товарителница към популярни български куриери и други софтуери и системи.

Несъмнено уебсайтът е неразделна част от онлайн присъствие, независимо от бранша на Вашата дейност.

За да имате уебсайт, на първо място се нуждаете от домейн – името на Вашата страница, както и от хостинг – това е средата, на която Вашият уебсайт ще се съхранява.

Множество компании предлагат хостинг услуги, като най-често използваната от малкия и средния бизнес е т.нар. „споделен“ хостинг, който е и по-достъпен.

Ние работим с нашите партньори Jump.bg, които предлагат едни от най-добрите услуги на българския пазар с отлично съотношение между цена и качество.

Имайте предвид, че макар и разходът за изработка на уебсайт да е еднократен, хостингът и домейнът се заплащат ежегодно.

Ние предлагаме пълно съдействие с избора и закупуването на хостинг и домейн. 

Макар и изработката на уебсайт да се заплаща еднократно към разработчика, има някои редовни разходи, свързани с поддържането на сайт, които да вземете предвид.

Това са разходите за хостинг и домейн, които обикновено се заплащат и подновяват всяка година, както и разходът за поддържка на вече изработения уебсайт – техническа или друга, според индивидуалните Ви нужди. 

Да, предлагаме техническа поддръжка на всички сайтове, които изработваме, посредством разпознаваем софтуер, който проследява както сигурността, така и статистиката на зареждане на Вашия уебсайт.

Ежемесечната техническа поддръжка е силно препоръчителна с цел осигуряването на сигурността и правилната работа на уебсайта Ви във времето. Липсата на редовно обновяване („ъпдейти“) на система, тема, модули и др. създава предпоставки за уязвимости, които могат да доведат до сериозни проблеми.

По желание можем да предложим и допълнителна поддръжка според Вашите нуждите, като например обновяване на съдържание, качване на продукти (за онлайн магазини) или блог постове и др.

Вече имате уебсайт и имате интерес само от поддръжка? Моля, свържете се с нас чрез формата на страница „Контакти“ за повече информация.

Макар и това да е възможно на теория, бихме предпочели да се запознаем с това как е направен Вашият уебсайт, за да можем да обсъдим най-добрите варианти за неговото обновяване.

Това много зависи от състоянието на уебсайта, как е построен, дали е бил поддържан и др.

В някои случаи е възможно изработката на нов уебсайт да бъде по-добрият вариант.

Свържете се с нас чрез формата на страница „Контакти“, за да обсъдим Вашия случай.